БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DREAMZzz Бусът костенурка 71456

Марка
LEGO
SKU
172310
104,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Потопи се в света на сънищата с г-жа Кастийо, Матео и Зоуи в комплекта LEGO® DREAMZzz™ Бусът костенурка на г-жа Кастийо (71456), базиран на вълнуващия сюжет на анимационния сериал LEGO DREAMZzz. В основната си форма бусът костенурка на г-жа Кастийо има движещи се колела и подвижен покрив и може да се конструира по 2 различни начина. В парти режим бусът костенурка може да бъде допълнен с движещо се дърво, въртящ се кактус и отварящ се сандък със съкровища. В режим на летяща подводница може да бъде оборудван с ракета и движещ се перископ. Този режим включва и летяща версия на Котката кактус, която може да пътува заедно с него. Комплектът включва минифигури на г-жа Кастийо, Матео и Зоуи. Всички те могат да седят във вътрешността на буса.

Подходящ за деца над 7 години.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.