БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Невероятен парти комплект 41806

Марка
LEGO
SKU
163022
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Направете най-правилния избор за креативни фенове над 6 години със забавния LEGO® DOTS Невероятен парти комплект (41806). Готов за бързо сглобяване и декориране, комплектът предлага възможности за създаване и експериментиране и улеснява родителите в забавлението на група деца. Невероятното парти с LEGO DOTS Този комплект за игра с въображение включва 6 кексчета с възможност за персонализиране и глазура, която може да се махне, за да се разкрие тайно отделение за съхранение в тях, 6 гривни, 6 части за украсата със знаменца и връвта за закачане, плюс много плочки, флагчета, украшения и стикери, за да могат децата да изразяват себе си както им харесва. Има и вдъхновение за парти, което да помогне на родителите да направят този ден най-добрият за детето си. Забавление за деца, които обичат изкуството и създаването на модели Комплектите DOTS запознават децата с радостта от играта и експериментирането с LEGO, докато правят и украсяват различните комплекти, защото магията и контролът се крият във въображението на детето. Този комплект е чудесен за творческа групова дейност със забавни подаръци за вкъщи за всяко парти или събиране.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 1154 бр.

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.