БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Mickey Мики Маус и Мини Маус Аксесоар за дреха - кръпка 41963

Марка
LEGO
SKU
157075
15,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Имате дете на 8  години, което е запалено по занаяти, герои на Disney и страхотен стил? Всичките му страсти могат да бъдат задоволени с този смел комплект LEGO® DOTS ǀ Disney Мики Маус и Мини Маус – кръпка (41963)! Този творчески комплект включва гъвкава кръпка 6 x 6 в червено, много плочки в ярки цветове, плюс плочки, декорирани с Мики Маус и Мини Маус на Disney. Забавление с безкрайни модели Лесен, интуитивен процес на независима игра – децата могат да проектират собствена кръпка, използвайки разноцветните плочки, да я персонализират уникално, за да отразява страстта им, със забавно декорираните плочки с Мики Маус и Мини Маус, след което да я зашият (игла и конец не са включени), и готово. Играйте както ви харесва Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и творчеството с LEGO, докато изработват и украсяват различни комплекти. Всичко си пасва с тази смела кръпка, защото магията и контролът са във въображението на детето. Комплектите DOTS са страхотна, неочаквана изненада или забавен подарък за рожден ден за креативни деца.

Подходящ за деца над 8 години.


Брой части: 95

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.