БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Мега пакет с лепенки 41957

Марка
LEGO
SKU
154383
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Детето ви иска да украсява всичко и обича занимания с изкуства и занаяти? Можете да задоволите и двете му страсти с този забавен комплект LEGO® DOTS Мега пакет лепенки (41957)! Този творчески комплект включва 5 лепенки 8 x 8 в ярки цветове, които залепват върху всяка твърда, равна повърхност, над 450 цветни плочки, включително 10 произволно декорирани плочки и приспособление за махане на плочки. Децата могат лесно и интуитивно да създадат 1 голям модел или няколко по-малки, които да отговарят на тяхната страст и чрез които да покажат стила си, и след това да преработят лепенките, когато пожелаят. Украсете всичко Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и творчеството с LEGO, докато изработват и украсяват различни комплекти с играчки. Всичко си пасва с този творчески мега пакет с 5 лепенки, защото магията и контролът са във въображението на детето. Висококачествените комплекти DOTS са забавен подарък по всякакъв повод за креативни деца, за да се присъединят към най-горещите тенденции.

Подходящ за деца над 6 години. 

Брой части: 486

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.