Отстъпката от  25%  при покупка на стойност над 10 лева в един касов бон се начислява на ниво кошница.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Лепенка 41954

Марка
LEGO
SKU
154380
14,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете дете, което обича DOTS, с този забавен, творчески комплект играчки, включващ лепенка 8 x 8 и над 90 цветни плочки. Имате дете на 6 и повече години, което обича занаятите и иска да украсява всичко? То може да задоволи и двете си страсти с този комплект LEGO® DOTS Лепенка (41954)! Този творчески комплект играчки включва лепенка, която залепва върху всяка твърда, равна повърхност, плюс над 90 цветни плочки. Процесът на създаване е лесен и интуитивен, така че децата могат да проектират собствена лепенка, да я персонализират уникално така, че да отговаря на тяхната страст, и да покажат стила си, а след това да я преработят когато пожелаят. Безкрайно украсяване Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и творчеството с LEGO, докато изработват и украсяват различни комплекти. Всичко си пасва с тази лепенка, направена с въображение, защото магията и контролът са във въображението на детето. Комплектите DOTS са страхотна, неочаквана изненада или забавен подарък за рожден ден за креативни деца.

Подходящ за деца над 6 години. 

Брой части: 95

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.