БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Кутия с творчески животни 41805

Марка
LEGO
SKU
163021
53,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Познавате ли любител на животни над 6 години, който се интересува от изкуство и модели? Полезният и забавен комплект LEGO® DOTS Кутия с творчески животни (41805) може да задоволи и двете му страсти! Комплектът е чудесен за кратки, забавни, ежедневни игри и включва кутия с работещо чекмедже, в което има много място за съхранение, плюс множество цветни плочки. Сглобяването е лесен и интуитивен процес, а на външната страна на кутията има много място, където децата да създадат модел на любимото си животно и да я персонализират, за да отговаря на тяхната стая, интерес или настроение. Творчество „направи си сам“ Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и експериментирането с LEGO, докато изработват и украсяват различни комплекти. Всичко си пасва с тази полезна и забавна кутия с животни, защото магията и контролът са във въображението на детето. Комплектите DOTS са изпълнени с възможности за вдъхновяване на самостоятелна игра за креативни деца.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 643 бр.

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.