БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Голямо табло за съобщения 41952

Марка
LEGO
SKU
149804
89,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата и феновете на изкуствата и занаятите ще харесат този комплект LEGO® DOTS Голямо табло за съобщения (41952)! Създаден да насърчи себеизявата и творчество, комплектът предлага на децата на възраст над 8 години възможността да създават и показват съобщения с възможност за персонализиране и да ги променят така, че да отговарят на тяхното настроение, страсти или декорация на стаята. Споделете мнението си Този творчески комплект включва 4 плочи 16 x 16, 2 закачалки, сини елементи за рамка плюс множество плочки в забавни цветове и форми, които помагат на децата да създават букви в различни стилове. Това насърчава децата да украсяват своите табла, както пожелаят, с послания, модели или и двете, за да изградят наистина своите творчески умения. Дайте свобода на индивидуалността Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и творчеството с LEGO, докато изработват и украсяват различните комплекти. Този комплект си пасва с всичко – като всички други творчески комплекти DOTS (продават се отделно) – защото магията и контролът са във въображението на детето. Комплектът е забавен празничен подарък, изпълнен с творчески възможности, които феновете на изкуствата и занаятите ще харесат.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 943

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.