БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Допълнително DOTS 41958

Марка
LEGO
SKU
154384
9,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата, които обичат новостите, и феновете на изкуствата и занаятите ще харесат тази торбичка Допълнително DOTS – серия 7 – СПОРТ (41958)“! Създадени за работа с всички различни комплекти LEGO® DOTS, тези допълнителни плочки предлагат на децата възможност да създават персонализирани модели и да ги променят, за да отговарят на тяхната страст, стил или стая. Допълнително творчество в торбичка Тази торбичка включва 115 цветни плочки, включително сини полупрозрачни плочки и 10 графични плочки от гама от 16 модела, фокусирани върху спортни аксесоари като обувки, свързани със спорт, животни спортисти и вдъхновяващи фрази. Децата могат да проектират своите бижута, неща за носене или предмети за декорация на стая по начина, по който им харесва, за да развиват и да изграждат своите творчески умения. Творчески комплекти Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и творчеството с LEGO, докато изработват и украсяват различни предмети. Тази торбичка си пасва с всички други творчески комплекти (продават се отделно) – защото магията и контролът са във въображението на детето. Тази торбичка е страхотен допълнителен подарък, който ще удиви всички участници в играта с творческите си възможности.

Подходящ за деца над 6 години. 

Брой части: 115

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.