БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DISNEY PRINCESS Замръзналият замък на Елза 43238

Марка
LEGO
SKU
178332
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Неограничена игра в замък очаква децата над 4 години, докато се учат да строят с играчката за построяване LEGO® ǀ Disney Frozen Замръзналия замък на Елза (43238). Вътре има замък с кухня, камина, зона с люлка и пързалка, лагерен огън, малко ледено кану и много елементи за започване на истории. Включва фигури миникукла на Елза и Анна от LEGO® ǀ Disney и 2 фигури на животните Бруни и бебе еленче от LEGO ǀ Disney. Строителният комплект за възраст 4+ повишава увереността на децата със забавна игра и позволява на възрастните да споделят радостта. Началната тухличка осигурява на децата здрава основа, върху която да започнат построяването. Всяка торбичка с тухлички включва герой, така че играта може да започне бързо, а целият строителен комплект може да бъде завършен по-късно. Заедно с простите инструкции с картинки, създадени за деца, които тепърва се учат да четат, има и лесно, интуитивно строително приключение в приложението LEGO Builder. Децата могат да мащабират, да завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка. Комплектът за конструиране удовлетворява увлечението на детето към играчките за построяване на замъка от „Замръзналото кралство“ на Disney и е забавен подарък.

 
Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 163 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.