БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Замък за безкрайни приключения 43205

Марка
LEGO
SKU
168845
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата и феновете на Disney на възраст 6+ се наслаждават на неограничени възможности за игра с този комплект LEGO® ǀ Disney Princess™ Замък за безкрайни приключения (43205), включващ замък за конструиране, 5 фигури миникукла и 5 фигури на животни от LEGO, плюс интерактивни инструкции за построяване в цифров вид, които да направят строителството още по-забавно. В безплатното приложение на LEGO с инструкции за построяване има интуитивни инструменти, които помагат на децата да визуализират реалния модел, докато строят. Съвършен замък Този детайлен комплект повишава увереността на децата, докато го строят, след което разпалва въображението и креативността, докато разиграват по роли собствени истории. Този комплект е предназначен за самостоятелна игра или за игра с приятели и се комбинира с други комплекти LEGO ǀ Disney Princess (продават се отделно). Любими герои и приятели Този комплект кара децата да играят с часове с фигурите миникукла на Ариел, Ваяна, Рапунцел, Снежанка и Тиана на Disney, плюс фигурите на животни от LEGO Марсел, Паскал, Пуа, Себастиан и птица. Това е впечатляващ подарък за всеки фен на принцесите на Disney.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части:698 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.