БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Творчески замъци на принцесите от Дисни 43219

Марка
LEGO
SKU
165395
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете деца на 6 и повече години с LEGO® ǀ Disney: Творчески замъци Disney Princess (43219). Комплектът с играчки за конструиране включва смесица от емблематични и обикновени части, фигури миникукла от LEGO на Бел и Пепеляшка на Disney и фигури от LEGO на Люмиер и Гас, плюс 2 плаката с инструкции за насърчаване на групово конструиране със семейството или приятелите. Докато строят, приложението LEGO Builder напътства децата в едно лесно и интуитивно строително приключение. Те могат да мащабират и да завъртат моделите в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Безкрайни забавления Комплектът с мини замъци със сигурност ще осигури на феновете на Disney Princess неограничено забавление. С комплекта може да се играе самостоятелно, с приятели или семейството, или да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (всеки комплект се продава отделно). Емблематични принцеси на Disney Бел и Пепеляшка на Disney, плюс Люмиер и Гас, помагат за насърчаване на въображението на децата, докато те пресъздават добре познати истории или си представят нови. Играчката за конструиране е забавен подарък за рожден ден за фенове или деца, които обичат творческата игра.

 

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 140 бр. 

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.