БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Рапунцел 43214

Марка
LEGO
SKU
163030
22,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запленете деца на възраст над 5 години с комплекта LEGO® ǀ Disney Рапунцел се върти (43214), включващ платформа за конструиране с декоративни детайли, ключ и място за фигурата от LEGO на хамелеона Паскал, фигура миникукла от LEGO на Рапунцел и „диамантена“ рокля, която се свързва с чадъра за съхранение на миникуклата. Децата могат да се насладят на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder, което им позволява да мащабират и да завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Учене и забавление Феновете на Рапунцел на Disney придобиват значими умения, докато играят с комплекта. Конструирането помага за нарастването на увереността на децата, като същевременно разпалва тяхното въображение и креативност, докато разиграват сцени от филма или измислят собствени истории. Може да се играе самостоятелно или да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно). Популярни герои Децата започват бързо да играят със забавния комплект благодарение на фигурата миникукла от LEGO на Рапунцел и фигурата от LEGO на хамелеона Паскал и той е чудесен творчески подарък по всякакъв повод за деца.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 89 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.