БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DISNEY PRINCESS Приключение на пазара с принцесите 43246

Марка
LEGO
SKU
178333
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Зарадвайте и забавлявайте фенове на Disney Princess и деца над 6 години с детайлния комплект за конструиране и игра LEGO® ǀ Disney Princess: Приключение на пазара с принцесите на Disney (43246). Кутията съдържа 4 сгради за конструиране – една с малко място за съхранение отгоре и малък модел със саксия, пейка и фонтан. Включва също фигури миникукла на Тиана, Аврора, Пепеляшка и Ариел от LEGO ǀ Disney, плюс 2 колекционерски пръстена с 4 украси, които могат да се сменят отново и отново. Децата могат да пресъздават приключение на пазара, след което да разиграват безкрайни истории по роли или да си измислят нови приключения с многото аксесоари за започване на игра. Подаръчният комплект за игра на тема Disney помага за повишаване на увереността на децата и вдъхновява творческата игра. Децата и възрастните ще се насладят на детайлите в различните сгради с цветове, които съответстват на тоалета на героите. Децата също така получават лесна и интуитивна среда за строителство с приложението LEGO Builder. Те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

 
 
Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 817 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.