БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Омагьосаното пътуване на принцесите 43216

Марка
LEGO
SKU
163031
149,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата над 6 години и феновете на Аладин, Пепеляшка и Рапунцел на Disney ще бъдат вдъхновени от комплекта LEGO® ǀ Disney Омагьосаното пътуване на принцесата 43216), с 3 режима на пътуване за конструиране, модел на малка всекидневна, 3 фигури миникукла от LEGO и 2 фигури от LEGO на животни. Докато строят, децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. Тук те могат да мащабират и да завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Страст към пътуванията и забавленията Моделите с принцеси на Disney помагат за нарастване на увереността на децата, след което разпалват въображението и креативността им, докато те разиграват собствени истории с любими герои. Комплектът е чудесен за групова игра и може да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно), за да разширите играта още повече. Емблематична колекция от герои Комплектът насърчава играта с Пепеляшка, Ясмин и Рапунцел на Disney и е забавен подарък, който феновете на Disney от всяка възраст с удоволствие ще конструират и изследват.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 320 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.