БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Магическата въртележка на Анна и Елза 43218

Марка
LEGO
SKU
170720
45,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Зарадвайте фенове на Disney на възраст над 6 години с достойния за игра и показване комплект с играчки за конструиране LEGO® ǀ Disney Магическата въртележка на Анна и Елза (43218). С въртяща се въртележка, вдъхновена от емблематичния леден замък на Елза, комплектът включва 2 мини шейни, 3 фигури микрокукла от LEGO и фигура от LEGO на Олаф от Disney. Докато строят, децата могат да се насладят на лесно и интуитивно приключение с приложението LEGO Builder. Те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Направете едно кръгче Комплектът стимулира строителните и творческите умения на децата, след което ги предизвиква за игри на въображението с любими герои от „Замръзналото кралство“ на Disney. Моделът за конструиране е създаден за игра или излагане на показ и може да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно) за повече забавление. Празнувайте забавлението от „Замръзналото кралство“ Създаден, за да се забавляват много децата, докато използват своята креативност, комплектът включва 4-ма добре познати герои от „Замръзналото кралство“ на Disney: Анна, Елза, Кристоф и Олаф. Той е страхотен за кратки ежедневни игри и е забавна награда или подарък за феновете на Disney.

Подходящ за деца над 6 години.
Брой части:175

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.