БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Лодката на Ваяна 43210

Марка
LEGO
SKU
163028
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Всяко дете на възраст 6+ или фен на Ваяна на Disney го очаква приключение с творческия комплект LEGO® ǀ Disney Лодката на Ваяна (43210). Комплектът включва двукорпусна лодка с подвижен навес и напечатано платно, място за съхранение, 2 фигури миникукла от LEGO, фигура на делфин от LEGO и декоративни елементи. Оставете приложението LEGO Builder да води децата в едно интуитивно строително приключение, като им позволява да мащабират и да завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Конструиране и игра Детайлният комплект е изпълнен с функции и аксесоари, за да увеличи забавлението, докато децата играят ролеви игри и изживяват отново сцени от филма или създават свои собствени истории. Лодката включва екшън и игра с къща, като същевременно помага да се вдъхновят творческите умения на децата. Може да се играе самостоятелно или да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно). Забавни герои Децата могат да започнат бързо да играят с комплекта с фигури миникукла от LEGO на Ваяна и Сина, плюс фигура на делфин от LEGO и това е забавен и вдъхновяващ подарък за всеки фен на Disney.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 321 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.