БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Книжка Малката русалка 43213

Марка
LEGO
SKU
168846
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Безкрайно забавление очаква почитателите на Малката русалка на Disney на възраст над 5 години в комплекта LEGO® ǀ Disney Книжка „Малката русалка“ (43213). Базиран на предстоящия игрален филм за Малката русалка, той включва 3 зони: леговището на Урсула със сгъваем трон от черупки; библиотеката на принц Ерик със скрита книга и карта; и пещерата на Ариел с въртяща се статуя и ключ. Приложението LEGO® Builder направлява детето в едно лесно и интуитивно строително приключение, като му позволява да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си. Забавен комплект за преносима игра Децата получават много творчески възможности за игра със заключващата се книга. Може да се играе самостоятелно или да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно) и е изпълнена с функции и елементи за започване на истории, които да вдъхновят въображението. Емблематични герои Комплектът LEGO дава възможност на децата да започнат да играят бързо с 3 микрокукли от LEGO – Ариел, принц Ерик и Урсула на Disney – плюс фигура от LEGO на рака Себастиан. Книгата с приказки е забавен подарък, който ще удиви децата навсякъде.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части:134 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.