БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Къщата на Аша 43231

Марка
LEGO
SKU
175731
120,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запленете децата над 7 години с дома на Аша от предстоящия филм Желание на Walt Disney Animation Studios с комплекта за игра LEGO® ǀ Disney Къщата на Аша (43231). Вътре има сграда на 2 етажа с отварящи се странични части на панти, маса с торта с усмихнато лице, шкафове с бележник, лъжица и вилица и спалня на горния етаж с легло и камина. Има също кладенец на желанията и много други аксесоари за игра. Добавете комплекта за конструиране LEGO ǀ Disney към други от серията (43223 и 43224, продават се отделно), за да разширите играта. Докато строят, децата получават лесна и интуитивна помощ с приложението LEGO Builder. Те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Уникална къща и герои Комплектът включва 4-ма герои – Аша, майка ѝ Сакина, дядо ѝ Сабино и Звезда– за насърчаване на ролевите игри, докато децата изследват къщата. Задоволете страстта на детето към магията и желанията с модел за конструиране, който лесно се изважда при игра и е забавен подарък.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 509 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.