БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Princess Аша в град Розас 43223

Марка
LEGO
SKU
175728
45,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете деца и фенове на Disney на възраст над 6 години да си пожелаят нещо, като видят звезда, с комплекта за конструиране LEGO® ǀ Disney „Аша в град Розас“ (43223) от предстоящия филм Желание на Walt Disney Animation Studios. Комплектът включва пазар със стълби и балкон, задна стая с маса, количка, фигура миникукла от LEGO ǀ Disney и 2 фигури от LEGO ǀ Disney. Комплектът помага за увеличаването на увереността на децата и стимулира творчески истории и игри. Може да се добави и към други комплекти за конструиране LEGO ǀ Disney от серията (43224 и 43231, продават се отделно), за да се разшири играта. Децата също така могат да се насладят на лесно и интуитивно строителство с приложението LEGO Builder. Те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Увлечение към историите В строителния комплект има 3-ма герои – Аша, нейният козел Валентино и Звезда – за насърчаване на ролевите игри, докато децата изследват ежедневието в град Розас. Удовлетворете увлечението на детето към вълшебни истории и това, да си пожелае нещо, със строителен комплект, който е забавен подарък за рожден ден.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 154 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.