БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Приключението на Питър Пар и Уенди 43220

Марка
LEGO
SKU
165396
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Безкрайни истории очакват феновете на Disney и Питър Пан на възраст над 5 години в комплекта LEGO® ǀ Disney Приключението на Питър Пар и Уенди (43220). Книгата е базирана на предстоящия филм „Питър Пан и Уенди“ и включва къщата на сем. Дарлинг със спалня, Биг Бен, скривалището на изгубените момчета, острова на черепа, пиратски кораб, 3 микрокукли от LEGO, фигура на животно от LEGO и ключ. Приложението LEGO Builder ще ги напътства в едно лесно и интуитивно строително приключение, като им позволява да мащабират и завъртат в 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Игра с въображение навсякъде Децата получават много творчески възможности за игра с преносимата, заключваща се книга. Може да се играе самостоятелно или да се добави към други комплекти (продават се отделно) и е изпълнена с елементи за започване на истории, които да вдъхновят игра с въображение. Емблематични герои Творческият комплект дава възможност на децата да започнат да играят бързо с 3 микрокукли от LEGO – Питър Пан, Уенди и Капитан Хук на Disney – плюс фигура от LEGO на кучето Нана. Книгата с приказки е забавен начин децата да са в крак с новостите.

 

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 111 бр. 

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.