БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Омагьосаната дървесна къща 43215

Марка
LEGO
SKU
170719
339,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете деца на възраст над 7 години за нови висоти на игрите на въображението с комплекта LEGO® ǀ Disney Омагьосана дървесна къща (43215). Разполага с дървесна къща на 2 етажа за конструиране, водопад, въжена линия, 13 фигури миникукли от LEGO, плюс много аксесоари и функции, които да вдъхновяват играта, включително пещера, скрита зад водопада, и тайно стълбище в дървесната къща. Докато строят, децата могат да се насладят на лесно и интуитивно приключение с приложението LEGO Builder, като мащабират и завъртат модели и проследяват напредъка. Приключение с героини Комплектът стимулира творческо разказване на истории и помага за повишаване на увереността на децата, докато играят с любимите герои. Комплектът спомага за груповата игра и може да се добави към други комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно) за още повече забавление. Емблематична колекция от принцеси на Disney Първокласният комплект е изпълнен с герои, включително Мулан, Рая, Елза, Ваяна, Камбанка, Алиса, Уенди, Бел, Тиана, Анна, Покахонтас, принцеса Ясмин и Мирабел от Disney, и е забавен подарък, който ще впечатли феновете на Disney от всяка възраст.

Подходящ за деца над 7 години.
Брой части:1016

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.