БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Къщата от „В небето“ 43217

Марка
LEGO
SKU
168759
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на Disney на възраст над 9 години ги очакват приключения със забавния комплект LEGO® ǀ Disney и Pixar Къщата от „В небето“​ (43217), за който всички ще говорят. Той включва детайлна част от емблематичната къща с комин и балони, 2 минифигури от LEGO, фигура от LEGO на куче, раница за изследовател на пустошта и книга с приключения. Децата също така могат да се насладят на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder, което им позволява да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Спомени за конструиране Базиран на филма „В небето“​ на Disney•Pixar, комплектът ще се хареса на феновете на филма и по-големите деца с многото си детайли и предизвикателна конструкция. Създаден за игра и показване, той вдъхновява въображаеми приключения и може да заеме почетно място на рафт, след като играта приключи. Емблематични герои Комплект се предоставя с 2 минифигури от LEGO на Карл Фредриксен и Ръсел, плюс фигура от LEGO на кучето Дъг. Първокласната играчка за построяване е забавен подарък за възрастни фенове на „В небето“ или по-големи деца, които искат да са в крак с новостите.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 598 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.