БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney Камерата на Уолт Дисни 43230

Марка
LEGO
SKU
175730
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Покажете увлечението си към всичко, свързано с Disney, с впечатляващия комплект LEGO® ǀ Disney Камерата на Уолт Дисни (43230) за възрастни. Детайлният колекционерски комплект включва филмова „камера“ във винтидж стил с шарнирен заден панел и изненада и филмова лента, показваща кадри от 20 исторически филма на Disney, режисьорска клапа с място за 3-те минифигури от LEGO ǀ Disney, 2 фигури от LEGO на животни и многопланова камера с 3 отпечатани екрана, показваща как е направен късометражният филм The Old Mill на Disney. Комплектът също така има въртяща се ръчка, плъзгащ се обектив и лещи, които могат да се въртят на старомодната филмова камера, плюс подвижна долна пръчка на клапата. Почит към празника на Disney​ Първокласният комплект LEGO ǀ Disney, създаден, за да помогне за честването на 100-годишнината на Disney, включва 2-ма добре познати герои и 2 разпознаваеми животни от емблематични филми на Disney, плюс минифигура от LEGO ǀ Disney на Уолт Дисни, и може да бъде уникален и невероятен колекционерски подарък за излагане на показ.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 811 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.