БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DISNEY FROZEN II Омагьосана дървесна къща

Марка
LEGO
SKU
122808
Ном. №
41164
67,99 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Дървесна къща за построяване за любимите ви герои от Замръзналото кралство II на Disney!
Феновете на „Замръзналото кралство“ на Disney могат да строят и разиграват множество горски приключения с комплекта LEGO® Замръзналото кралство II на Disney 41164 Омагьосана дървесна къща.
Този комплект за игра с магическа дървесна къща за построяване включва зона на спалня в основата на дървото и зона за хранене на горния етаж.
Има стълба, изкачваща се до наблюдателницата, и страхотна въжена линия за спускане до омагьосания горски под, където децата с радост ще се грижат за двете зайчета в малката им къщичка.
Зоната за къмпинг и зоната за риболов с функция на летяща риба са идеални за създаване на забавни приключения с Ана, Олаф и Матиас от „Замръзналото кралство II“.
Изследвайте гората и открийте митичните камъни в едно епично и магическо пътешествие. Включва 3 любими герои на Disney от „Замръзналото кралство II“ и 3 животински фигури LEGO.
Части: 302.
Подходящо за деца над 6 години.
Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация