БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DISNEY Encanto Рамка за снимка и кутията за бижута на Мирабел 43239

Марка
LEGO
SKU
179670
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Зарадвайте фенове и деца на възраст над 6 години, които обичат филмите на Disney, с творческата играчка за конструиране LEGO® ǀ Disney Encanto Рамка за снимка и кутията за бижута на Мирабел (43239). Включва кутия за бижута с място за включената гривна, плюс рамка за снимка и стойка с допълнителни щипки за малки снимки и 2 места за фигурата миникукла на Мирабел от LEGO ǀ Disney и фигурата на капибара от LEGO ǀ Disney. Цветният комплект за конструиране Disney от множество части е изпълнен с функции и аксесоари, за да вдъхнови креативните деца. Той е забавен подарък за момичета, момчета и фенове на изкуството и дизайна, търсещи нови начини за творческа изява, които насърчават създаването на множество нови модели и украсяването. Строителите също така се наслаждават на лесно и интуитивно строителство с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Комплектът е създаден за кратка, ежедневна игра и може да се добавя към други комплекти LEGO, както и към играчки за конструиране LEGO ǀ Disney от серията (всеки комплект се продава отделно), за да се разшири играта.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.