БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Creator Викингски кораб и Змията на Мидгард 31132

Марка
LEGO
SKU
154918
257,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата  могат да разиграват вълнуващ екшън с този строителен комплект LEGO® Creator „3 в 1“ Викингски кораб и Змията на Мидгард (31132). Включва модел на традиционен викингски кораб, украсен с 8 щита, оръдие балиста, построена от тухлички крава и 2 построени от тухлички гарвана, както и подвижната морска змия на Мидгард, така че децата да могат да разиграват забавни сцени. Играчките „3 в 1“ вдъхновяват брилянтна игра с въображение Феновете на LEGO ще бъдат развълнувани да създадат 3 различни викингски играчки с този екшън комплект „3 в 1“. Те могат да построят викингски кораб със змия на Мидгард, викингска къща с дракон и построена от тухлички крава или вълка Fenris до дърво със скрити скъпоценности. Всяка конструкция се предоставя с 4 минифигури на викинги. Децата се наслаждават на творческо забавление „3 в 1“ LEGO Creator „3 в 1“ предлага на децата всичко, от което се нуждаят, за да се насладят на безброй часове забавление, с 3 различни модела за построяване във всеки комплект. Всеки детайлен модел може да се разглоби и престрои във всичко, за което децата си мечтаят. Изберете от страхотната гама комплекти „3 в 1“, включваща кораби, къщи и подводници.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 1192 бр.

Характеристики
Серия LEGO Creator
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.