БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CREATOR Ретро ролкова кънка 31148

Марка
LEGO
SKU
178298
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Креативни деца на възраст над 8 години могат да се върнат назад във времето с цветния строителен комплект LEGO® Creator Ретро ролкова кънка (31148). Включва ролкова кънка от LEGO с 4 движещи се розови колела, розова спирачка, дебели жълти връзки инабор от цветни части, за да могат децата да украсят петата на ботуша със собствен дизайн. Комплектът LEGO® Creator „3 в 1“ осигурява на децата 3 различни начина за строителство и игра с един и същ комплект тухлички. Те могат да построят ролкова кънка и да я променят в цветен ретро мини скейтборд с 4 движещи се колела или ретро радиокасетофон с малка антена. И 3-те модела са впечатляващи предмети за излагане на показ от децата след приключване на времето за игра и приключения. Играчките LEGO Creator „3 в 1“ са страхотен подарък за деца с 3 различни модела за създаване във всяка кутия, Децата с удоволствие ще построяват и променят моделите многократно. Комплектите „3 в 1“ ги правят щастливи в продължение на безброй часове и предлагат гама от модели, които задоволяват най-големите им увлечения, включително свръхбързи превозни средства, невероятни животни и детайлни градски сцени.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 342 бр.

Характеристики
Серия LEGO Creator
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.