БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CREATOR Ретро камера 31147

Марка
LEGO
SKU
178297
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете игри на въображението със строителния комплект LEGO® Ретро камера „3 в 1“ (31147) за момчета и момичета на възраст над 8 години. Емблематичният фотоапарат включва движещ се обектив, бутони отгоре за снимане, отваряща се задна част за поставяне на филмова лента от тухлички и многоцветна текстилна каишка за носене. Има и 6 стикера, които децата да добавят към филмовата лента, за да представят своите снимки. Комплектът ретро играчки LEGO® Creator „3 в 1“ дава на децата шанса да се насладят на 3 различни начина на строителство и игра с едни и същи тухлички. Те могат да построят детски фотоапарат, след което да го променят в ретро видеокамера или ретро телевизор с антена. Всичките 3 модела са страхотни експонати, които децата могатда поставят на рафтовете си. Играчките LEGO Creator „3 в 1“ са страхотен подарък за деца с 3 различни модела във всяка кутия, Децата с удоволствие ще построяват и променят моделите многократно. Комплектите „3 в 1“ предлагат гама от модели, които задово ляват най-големите им увлечения, включително свръхбързи превозни средства, невероятни животни и детайлни градски сцени.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 261 бр.

Характеристики
Серия LEGO Creator
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.