БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Creator Колело с хамстер 31155

Марка
LEGO
SKU
178540
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета, момичета и любители на домашни любимци на възраст над 8 години могат да разиграват изпълнени със забавления истории със сладкия комплект играчки с животни „3 в 1“ „Колело на хамстер“ (31155). Включва интерактивна къща за игра, в която 1 хамстер може да тича около въртящо се колело, а друг – да се спуска по пързалка. Площадката за хамстери също така е изпълнена със страхотни аксесоари, включително резервоар за вода, гума, висящо звънче и купа за храна. Комплектът LEGO® Creator предоставя на децата 3 различни малки животни за построяване с помощта на едни и същи тухлички. Те могат да конструират къща за игра за хамстери, да я променят в зона за игра за котки с въртящо се колело и скейтборд или кучешка колиба, където кучето може да се спуска по рампата и да играе със страхотни играчки. Комплектите LEGO Creator „3 в 1“ са вълнуващ подарък LEGO за деца с 3 различни модела за създаване във всяка кутия, Децата с удоволствие ще построяват и променят моделите многократно. Комплектите „3 в 1“ ги правят щастливи в продължение на безброй часове и предлагат гама от модели, които задоволяват най-големите им увлечения, включително свръхбързи превозни средства, невероятни животни и детайлни градски сцени.

Подгодящ за деца над 8 години. 

Брой части: 416 бр.

Характеристики
Серия LEGO Creator
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.