БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CREATOR Червен дракон 31145

Марка
LEGO
SKU
178295
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Креативните деца на възраст над 6 години могат да пътуват до вълшебна страна за изпълнени със забавления истории със строителния комплект за игра с животни „Червен дракон 3 в 1“ (31145). В него има приятелски настроен дракон с големи очи и подвижни рамене, ръце, крила, крака, стъпала, глава и уста, така че децата могат да избират как да го използват за приключения по време за игра и излагане на показ след това. Комплектът LEGO® Creator предоставя на децата свят от безкрайни възможности за игра с 3 различни животни, които могат да построят с помощта на един и същ комплект тухлички. Те могат да построят подвижен дракон, да го променят във феникс с цветни пера, да го превърнат в риба с подвижни перки или да създадат собствени животни от LEGO. Играчките LEGO Creator „3 в 1“ са страхотен подарък за деца с 3 различни модела за създаване във всяка кутия, които децата с удоволствие ще построяват и променят многократно. Комплектите „3 в 1“ ги правят щастливи в продължение на безброй часове и предлагат гама от модели, които задоволяват най-големите им увлечения, включително свръхбързи превозни средства, невероятни животни и детайлни градски сцени.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 149 бр.

Характеристики
Серия LEGO Creator
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.