БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CLASSIC Творчески планети в космоса 11037

Марка
LEGO
SKU
178286
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играчката LEGO® Classic Творчески планети в космоса (11037) изпраща малките астронавти и звездобройци над 5 години на пътешествие за творческо изследване. Лесният за построяване комплект с модели на слънчевата система, астронавт и космическа совалка е идеален за деца, които искат да строят, играят и смело да отидат там, където никой строител с LEGO не е стъпвал досега! Децата сглобяват цветните тухлички, за да построят ракета, извънземно, астронавт и мини слънчева система, включваща Марс, Земята, Слънцето и Сатурн с неговите пръстени. След това космическите модели могат да бъдат персонализирани с помощта на алтернативни цветове, форми, очи, изражения и стойка, която позволява на модела да се върти. Има дори светещи в тъмното тухлички, за да се виждат през нощта. Космическото творчество продължава с предложения за алтернативни конструкции, включително пълна слънчева система с 8 планети. Ръководствата и цифровите функции са достъпни и в приложението LEGO Builder. Играчките LEGO Classic са пълни с идеи и вдъхновение и позволяват на родителите да споделят забавното строителство и важни етапи от израстването с децата си.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 450 бр.

Характеристики
Серия LEGO Classic
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.