БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CLASSIC Творчески къщи 11035

Марка
LEGO
SKU
178284
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете малките строители с LEGO® Classic Творчески къщи (11035). С 6 цветни къщи, които децата могат да създават, комбинират и персонализират, строителният комплект с къщи LEGO с прозорци, врати и аксесоари повишава творческата увереност, подобрява концентрацията и развива уменията за решаване на проблеми при момичета и момчета на възраст 4+. Децата следват прости инструкции, за да построят 6 различни модела с различни височини и форми. Творческото забавление продължава, докато добавят тухлички, за да направят къщите по-високи, и разменят врати, прозорци, покриви, градини и други, за да променят дизайна на всяка къща. Има включени 8 идеи, които да вдъхновят децата да разширят още повече своята творческа конструкция. За да увеличат забавлението, децата могат да построят изключително голяма къща LEGO, като използват много тухлички и части от комплекта. Инструкциите могат да бъдат намерени и в приложението LEGO Builder, което позволява на децата да мащабират, да завъртат модели и да проследяват напредъка. Играчките LEGO Classic са пълни с идеи и вдъхновение и позволяват на родителите да споделят забавното строителство и важни етапи от израстването с децата си.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 850 бр.

Характеристики
Серия LEGO Classic
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.