БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CLASSIC Творчески домашни любимци 11034

Марка
LEGO
SKU
178283
75,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Любителите на животни на възраст над 5 години могат да се отдадат на увлечението си към домашните любимци с творческия строителен комплект с животни. LEGO® Classic Творчески домашни любимци (11034) е вдъхновяваща комбинация от строителни тухлички за конструиране на животни с прости ръководства за цветна гама от бързи за построяване животни. Това е чудесен начин да насърчите творческото конструиране на децата. С 450 строителни тухлички LEGO, включително специални части с очи и уста, и прости инструкции „стъпка по стъпка“, децата могат да построят куче с купа и кокал, котка на стойка, хамстер с ябълка, заек с морков и птица на пръчка за кацане. След това, с включените предложения за алтернативни цветове, форми и функции, децата могат да променят своите домашни любимци по забавен, нов начин. Докато техните творчески умения за конструиране се развиват, децата могат да изпробват собствени идеи. Включено е ръководство с 10 идеи, за да започне забавното свободно конструиране. Играчките LEGO Classic са пълни с идеи и вдъхновение и позволяват на родителите да споделят забавното строителство и важни етапи от израстването с децата си.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 450 бр.

Характеристики
Серия LEGO Classic
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.