БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CLASSIC Космическа мисия 11022

Марка
LEGO
SKU
160851
199,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Развихри въображението си и се отдай на космическата си мечта с комплекта за игра LEGO® Classic Космическа мисия (11022). Безкрайни часове за креативност и забавление на космическа тематика с цели 1 700 разноцветни блокчета и с включените фигурки на космонавт и двама техници. Конструирай 10 страхотни миниконструкции с LEGO тухлички: кула за изстрелване, контролен център на мисиите, ракета, космическа совалка,  Слънце, Земя, Луна... Всяка от 10-те идеи за модел на космическа тематика е придружена от ръководство за лесно построяване „стъпка по стъпка“, с картинки, така че дори начинаещите строители ще са горди, че са построили нещо свое.

Строителните комплекти LEGO Classic дават на децата идеи и вдъхновение, вълнуващи модели за безкрайни игри с въображение и възможност за развиване на творчески умения, които ще им служат цял живот.

Подходящо за деца над 5 години.

Брой части: 1700бр. 

Характеристики
Серия LEGO Classic
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.