БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Зелена състезателна кола 60399

Марка
LEGO
SKU
178334
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® City Зелена състезателна кола (60399) разкрива свят на творческа игра за деца над 4 години. Пригответе се да аплодирате своя малък състезател и да се насладите на играта заедно със състезателната кола от LEGO, включваща гладки гуми и страхотен заден спойлер. Комплектът включва също минифигури на фотограф и състезателен пилот, плюс трофей на победителя, за разказване на истории с въображение. Лесният за построяване комплект за игра е чудесен подарък за деца на възраст 4+. Той се предлага с начална тухличка LEGO, ръководство с картинки и 3D инструкции в приложението LEGO Builder – цифров помощник за построяване с интуитивни инструменти, които позволяват на децата да мащабират, завъртат и визуализират моделите от всички ъгли, докато строят. Комплектите за игра LEGO City поставят децата в центъра на екшъна с реалистични превозни средства, детайлни структури и вдъхновяващи герои за игри на въображението без ограничения. Комбинирайте превозното средство с други комплекти (продават се отделно) от гамата LEGO City за един безкраен свят от възможности за игра.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 56 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.