БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Затворническият остров на полицията 60419

Марка
LEGO
SKU
178349
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® City Затворническият остров на полицията (60419) е дом на някои от най-известните престъпници в града, но те имат други планове! Очакват ви изпълнени с екшън приключения със страхотния комплект за игра, включващ затвор на скала, изпълнен с възможности и функции. Включва също хеликоптер, полицейска лодка, гумена лодка, минифигури на 3-ма полицаи и 4-ма затворници, както и фигури на полицейско куче и акула. Затворническият остров е пълен с интериорни детайли за игра с въображение, включително контролна зала, стая за почивка на полицаите, входно антре, двор с таен капак за бягство, кучешка колиба, килия с легла и тунел за бягство, който води до изоставена мина, плюс перално помещение на затворниците с инструменти за бягство от затвора. Други детайли са площадка за хеликоптери и стръмна урва с разхлабена скала за експлозивно излизане. Отведете вашето дете на вълнуващо строително приключение с приложението LEGO Builder. То може да проследява напредъка си в конструирането, да мащабира и завърта комплекти в 3D, за да визуализира модели от всички ъгли, докато строи.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 980 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.