БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO City Stuntz Предизвикателство за съвършена каскада 60361

Марка
LEGO
SKU
165400
Ном. №
189,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Очакват ви часове изпълнено с екшън забавление с LEGO® City Предизвикателство за съвършена каскада (60361). Комплектът 7+ с три функции се предлага с 2 каскадьорски мотоциклета и 3 каскадьорски уреда, включително 360° лупинг, огнен обръч и забавно предизвикателство „извънземна кула“. Децата могат да изпробват уменията си, да организират епични шоута и да се състезават с приятелите и семейството, за да вземат трофея на победителя. Интерактивно строително забавление Комплектът за игра LEGO City Stuntz включва печатно ръководство за построяване и приложението LEGO Builder за смартфони и таблети с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират моделите от всички ъгли по време на конструирането. Творческият свят на LEGO City Комплектите за конструиране и игра LEGO City пренасят децата в центъра на екшъна със страхотни превозни средства, богати на функции конструкции и вдъхновяващи герои, за реалистична ролева игра. Комбинирайте този комплект с други от гамата LEGO City Stuntz за още по-големи и екстравагантни каскадьорски шоута!

 

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 385 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.