БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Дълбоководна изследователска подводница 60379

Марка
LEGO
SKU
170730
229,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Гмурнете се в дълбините на океана с дълбоководната изследователска подводница. Присъединете се към екипажа на борда, където ще намерите страхотна кабина тип „мехур“ и добре оборудвана лаборатория. Приближете се до гигантски медузи и открийте гъмжащи от акули останки от кораб с потънало съкровище. Пуснете подводния дрон за по-внимателна проверка или се качете във водолазния апарат за разходка и открития по морското дъно!

Очакват ви безкрайни изследователски приключения с комплекта за игра LEGO® City Дълбоководна изследователска подводница с първокласно качество и множество функции.

Комплектът LEGO® City Дълбоководна изследователска подводница (60379) е изпълнена с функции и реалистични детайли. Подводницата се предлага със страхотна кабина тип „мехур“, бордова научна лаборатория, подводен дрон и водолазен апарат за изследване на морското дъно. Останките на кораба са дом на акули, гигантски медузи и потънало съкровище. Просто добавете 6-те минифигури за часове ролева игра с въображение. Включва интерактивни инструкции в цифров вид за построяване. Комплектът за игра 7+ включва ръководство за построяване с картинки и инструкции в приложението LEGO Builder – невероятно цифрово ръководство, което позволява на децата да изследват и записват виртуални комплекти за игра, да проследяват собствения си напредък в конструирането и да мащабират, завъртат и визуализират модели от всички ъгли, докато строят. Страхотни играчки за начинаещи изследователи. Комплектите за игра LEGO City се предоставят със страхотни превозни средства, реалистични сгради и забавни герои за часове игра с въображение и могат да се комбинират с други комплекти от гамата LEGO City.

 

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 842 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.