БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Строителни камиони и кран с разбиваща топка 60391

Марка
LEGO
SKU
170732
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата се учат, докато строят и играят с комплекта за игра LEGO® City Строителни камиони и кран с разбиваща топка (60391). Специално проектиран за деца над 4 години, строителният комплект се предлага с 3 строителни превозни средства, изоставена къща с функционалност за събаряне, 3 минифигури на работници и забавни аксесоари за игра с въображение. За деца в предучилищна възраст и подрастващи Лесният за построяване комплект за игра 4+ се предлага с начална тухличка LEGO, инструкции с картинки и приложението LEGO Builder – цифров помощник за построяване с интуитивни инструменти, които позволяват на децата да мащабират, завъртат и визуализират моделите от всички ъгли, докато строят. LEGO City Great Vehicles Децата растат, заобиколени от невероятни превозни средства и машини. Със строителните комплекти LEGO City те могат да ги изследват отблизо с реалистични модели и забавни герои, които вдъхновяват безкрайна игра с въображение без ограничения.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 235 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.