БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Спасителен хеликоптер за спешни случаи 60405

Марка
LEGO
SKU
178340
39,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изненадайте ежедневния си герой с комплекта за игра LEGO® City Спасителен хеликоптер за спешни случаи (60405). Предназначен за възраст над 6 години, комплектът включва хеликоптер със страхотна кабина, въртящи се ротори, отварящ се товарен отсек и работеща лебедка. Просто добавете минифигурите на турист, пилот и спасител, спасителна ракета и малко въображение за часове изпълнена с екшън игра. Отведете вашето дете на вълнуващо приключение за построяване на играчки с приложението LEGO Builder. То може да изследва и записва комплекти, да проследява собствения си напредък в конструирането и да мащабира и завърта, за да визуализира модели от всички ъгли, докато строи. Комплектите за игра LEGO City се предлагат с реалистични превозни средства, детайлни структури и вдъхновяващи герои за игри на въображението без ограничения. Комбинирайте забавния комплект с други (продават се отделно) от гамата LEGO City Great Vehicles за още по-големи приключения.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 226бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.