БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Син камион чудовище 60402

Марка
LEGO
SKU
178337
31,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Търсите увлекателен комплект за игра за деца над 5 години? LEGO® City Син камион чудовище (60402) е чудесен избор. Здравото офроуд превозно средство може да се похвали с огромни гумени гуми и издръжливост, която може да понесе изпълнена с екшън игра. Детето ви ще се забавлява, докато се движи с висока скорост и предприема дръзки скокове със страхотна играчка, която включва минифигура на водач за ролеви игри на въображението.. Камионът чудовище не е просто страхотен за игра. Децата могат да се насладят на забавно строителство с ръководство за построяване с картинки и дигитални инструкции „стъпка по стъпка“ в приложението LEGO Builder. С интуитивния помощник за конструиране децата могат да визуализират моделите в 3D, докато строят, да проследяват процеса на конструиране и да изследват и записват виртуални комплекти за игра. Вашият град, без ограничения! В LEGO City децата създават собствени въображаеми приключения, независимо дали се реят в небето, състезават се по писти, преследват мошеници, или се борят с пожари. Комбинирайте комплекта с други (продават се отделно) от гамата LEGO City за още повече забавление.

 
Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 148 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.