БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Сервиз за тунинговане 60389

Марка
LEGO
SKU
163048
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Тунинговането на коли наистина е детска игра с комплекта за игра LEGO® City Сервиз за тунинговане (60389), включително работилница с много страхотни функции и 2 коли за тунинговане. Децата могат да избират от набор от двигатели и модулни предни и задни части, с различни фарове, брони и спойлери, за да създадат свой собствен дизайн. Включва 2 минифигури на механици и 2 минифигури на шофьори със забавни аксесоари Забавлението при конструиране се допълва от интерактивните инструкции Комплектът 6+ се предлага с лесно ръководство за построяване с картинки и приложението LEGO Builder – интерактивно ръководство за построяване с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират моделите от всички ъгли по време на конструирането. LEGO City Great Vehicles – страхотни играчки за деца Строителните комплекти LEGO City Great Vehicles въвеждат децата в свят на страхотни автомобили и машини, които те могат да изследват отблизо, докато сглобяват реалистичните модели и измислят игри със забавните герои.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 507 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.