БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Състезателна кола и камион автовоз 60406

Марка
LEGO
SKU
178341
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Развълнувайте децата с комплекта за игра LEGO® City Състезателна кола и камион автовоз (60406) – идеален подарък, с който да разпалите любовта им към играчките коли и камиони. Проектиран за възраст над 6 години, комплектът включва състезателен камион с функционална рампа за товарене и страхотна състезателна кола с ниско окачване и разширени калници. Комплектът също така включва минифигури на състезател и шофьор на камион за разиграване по роли на забавни истории и приключения. Комплектът за игра „Състезателна кола и камион автовоз“ включва лесно за следване печатно ръководство за построяване и 3D инструкции „стъпка по стъпка“ в приложението LEGO Builder. Тук децата могат да мащабират и завъртат, за да визуализират модели от всички ъгли, докато строят. Комплектите за построяване LEGO City Great Vehicles въвеждат децата в свят на страхотни автомобили и машини, които те могат да изследват отблизо, докато сглобяват реалистичните модели и измислят игри със забавните герои.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 328 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.