БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO City Състезание с камиони чудовища 60397

Марка
LEGO
SKU
178544
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на колите и видеоиграта LEGO® 2KDRIVE могат да се насладят на безкрайни часове забавление с комплекта за игра City Състезание с камиони чудовища (60397) за възраст 7+, включващ 2 забавни камиона чудовище със страхотни функции, както са представени в играта. Децата могат да се насладят на конструиране и екшън от 2KDRIVE или да организират собствени епични състезания между минифигурите на шофьора на камиона тако и пирата. Интерактивно конструиране Комплектът се предоставя с лесно за следване ръководство за построяване с картинки и инструкции „стъпка по стъпка“ в приложението LEGO Builder. С интуитивния помощник за конструиране децата могат да визуализират моделите в 3D, докато строят. Приложението също им позволява да проследяват процеса на конструиране и да изследват и записват виртуални комплекти за игра. Играчки, които поставят децата на шофьорското място Комплектите за игра LEGO City поставят децата в центъра на екшъна. Те решават какви ще са историите, разигравани с многофункционални конструкции, страхотни автомобили и вдъхновяващи герои, които стимулират игри на въображението без ограничения.

Подгодящ за деца над 6 години. 

Брой части: 301 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.