БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Преследване с полицейски участък 60370

Марка
LEGO
SKU
163035
75,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запознайте децата със свят на игра с въображение с комплекта за игра LEGO® City Преследване с полицейски участък (60370) за деца над 4 години. Сградата на участъка разполага с повдигаща се бариера и има офис и затвор с функция за бягство. Този комплект включва също полицейска кола и мотоциклет за бягство на престъпника, плюс минифигури на 2-ма полицаи и на 2-ма престъпници. • За деца в предучилищна възраст и подрастващи Лесният за построяване комплект за игра 4+ се предлага с начална тухличка LEGO, инструкции с картинки и приложението LEGO Builder – цифров помощник за построяване с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират готовия модел от всички ъгли по време на конструирането. Изследване на света чрез игри Комплектите за игра LEGO City предлагат многофункционални сгради, реалистични автомобили и забавни герои, които разпалват въображението за творчески ролеви игри по сюжети от реалния живот, с герои от ежедневието.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 172 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.