БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO City Пожарникарски хеликоптер 60318

Марка
LEGO
SKU
163247
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Въведете малките деца във вълнуващия свят на LEGO® City с комплекта LEGO City Пожарникарски хеликоптер (60318), в който има хеликоптер с товарно отделение и въртящи се ротори и минифигури на пожарникар и продавач на хот-дог. Добавете и боклукчийския камион, пламъците LEGO и изгорения хот-дог за часове творчески игри. Печатни и цифрови инструкции за сглобяване Този комплект за деца над 4 години включва илюстрирано печатно ръководство за сглобяване и начална тухличка LEGO® – готова основа, от която да започнат сглобяването на хеликоптера. Децата получават също и интерактивно цифрово ръководство, което им позволява да мащабират, завъртат и визуализират готовия модел от всички ъгли, докато строят. В безплатното приложение на LEGO с инструкции за сглобяване, налично за смартфони и таблети. Изследване на света чрез игри Комплектите за игра LEGO City предлагат многофункционални сгради, реалистични автомобили и забавни герои, които разпалват детското въображение за творчески ролеви игри по сюжети от реалния живот, с герои от ежедневието.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 53 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.