БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Пожарна команда и пожарникарски камион 60414

Марка
LEGO
SKU
178346
169,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Разпалете въображението на децата с комплекта за игра LEGO® City Пожарна команда и пожарникарски камион (60414) за възраст над 6 години. Командата разполага с модерен контролен център, кухненски бокс и спални помещения над зоната за оборудване и 2-та гаража с високи повдигащи се врати. Комплектът включва също дрон и страхотна пожарникарска кола с възможност за прикачване на модулна стълба и пожарогасител. Мобилизирайте 5-те минифигури на пожарникарския екип и фигурата на пожарникарско куче за часове изпълнена с екшън ролева игра на потушаване на пожари. Децата могат да използват комплекта с други от гамата LEGO City (продава се отделно) за още по-големи приключения! Играчката за спешно спасяване включва лесно за следване печатно ръководство за построяване и 3D инструкции „стъпка по стъпка“ в приложението LEGO Builder. Тук децата могат да мащабират и завъртат, за да визуализират модели от всички ъгли, докато строят. Комплектите за игра на противопожарна тематика от LEGO City предоставят многофункционални земни, въздушни и водни играчки за игра с въображение без ограничения.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 843 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.