БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Пътнически влак експрес 60337

Марка
LEGO
SKU
154924
319,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът LEGO® City Пътнически влак експрес (60337) включва дистанционно управляван, високоскоростен локомотив с работещи фарове, които могат да се регулират, и технологията Powered Up на LEGO, вагон-ресторант, пътнически вагон, перон на гара, 24 части за релси и 6 минифигури за безкрайни часове ролева игра с влак. За деца и почитатели на влаковете Този невероятен комплект с влак за конструиране се предлага с лесно за следване ръководство за построяване за всеки модел. Децата на възраст 7+ могат да изберат дали да строят самостоятелно, или да се присъединят към приятели и членове на семейството за страхотно групово конструиране и игра. Повече от страхотни играчки за деца Комплектите за игра LEGO City отвеждат децата в центъра на действието с реалистични превозни средства, богати на функции конструкции и вдъхновяващи герои. Децата научават за света около тях, докато разиграват истории и сюжети, които изобразяват живота по забавен и вълнуващ начин.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 764 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.