БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO City Пътнически самолет 60367

Марка
LEGO
SKU
175732
220,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Ето една изненада за феновете на моделите на самолети. Комплектът LEGO® City Пътнически самолет (60367) за възраст 7+ е изпълнен с реалистични характеристики и функции. Супер елегантният самолет има детайлен интериор с пилотска кабина, места за сядане, пътека и тоалетна и се предлага със стълба за качване, летищен автобус, буксир, камион за кетъринг и камион за багаж, плюс 9 вдъхновяващи игри минифигури. Включва интерактивно ръководство за построяване Комплектът за игра се предоставя с лесно за следване печатно ръководство за построяване с картинки и 3D инструкции „стъпка по стъпка“ в приложението LEGO Builder. В него децата могат да мащабират, да завъртат и да визуализират модели от всички ъгли, докато строят. Приложението също им позволява да проследяват процеса на конструиране и да изследват и записват виртуални комплекти за игра. Страхотни превозни средства от LEGO City Децата растат, заобиколени от невероятни превозни средства и машини. Със строителните комплекти LEGO City те могат да ги изследват отблизо с реалистични модели и забавни герои, които вдъхновяват безкрайна игра с въображение без ограничения.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 913 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.