БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Модулна космическа станция 60433

Марка
LEGO
SKU
178354
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изненадайте малък астронавт с комплект за игра с модел на LEGO® City Модулна космическа станция (60433) за възраст 7+. Футуристичният космически пръстен е орбитална котва за скачване на модули на космически кораби и капсули с помещения, включително сателит, космически мотоциклет, совалка, научно-изследователска лаборатория, ремонтна работилница, кухня, спални помещения и биокупол. Децата могат да разменят модулите, за да създадат идеалната космическа станция, или да ги свързват към совалката, за да създадат страхотен космически влак. Комплектът включва и 6 минифигури на космическия екипаж за епични космически приключения. Отведете вашето дете на вълнуващо строително приключение с приложението LEGO Builder. То може да мащабира и завърта, за да визуализира модели от всички ъгли, докато строи. Космическите играчки от LEGO City се предоставят с реалистични превозни средства, детайлни структури и вдъхновяващи герои, които обединяват фантазията и реалността за творческа игра без ограничения. Комплектът включва специалната космическа система с въздушен шлюз за свързване към други съвместими комплекти LEGO с космическа тематика (продават се отделно).

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 1097 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.